• ولگسر خرداد 96
  • مجموعه: طبیعت
کیوی خونی و طلایی در تنکابن تولید می شود مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط دهیاری لزربن   
دوشنبه, 03 فروردین 1394 ساعت 15:39

برای اولین بار در شمال کشور:

کیوی خونی و طلایی در تنکابن تولید می شود

·         زمان انتشار : پنج شنبه, آذر ۲۰, ۱۳۹۳, ۲۰:۲۴ | کد خبر : 4013

·        

تنکا نیوز: مدیرعامل شرکت تعاونی برتر کیوی خزر از تولید کیوی طلایی و خونی برای اولین بار در شمال کشور خبر داد.

منصور رضاخانی مدیرعامل این شرکت در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: به جهت تنوع طلبی ذائقه خریداران و مصرف کنندگان این میوه در داخل و خارج از کشور، دو نوع قلمه کیوی از کشور نیوزلند وارد کشورمان شد و سپس در نهالستان های شهرستان تنکابن تکثیر و به دنبال آن باغات کیوی در حال تولید و در آینده نیز به تولید انبوه می رسند.

همچنین دکتر فخراله جهاندار رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سردخانه داران کشور در این خصوص اظهار داشت: به جهت اینکه این محصول(کیوی خونی و طلایی) در اواخر تابستان و شهریور به بار می نشیند، بازار جهانی از این محصول استقبال فراوان خواهند داشت.

وی افزود: کیفیت کیوی خونی و طلایی از نظر ارزش غذایی و مزه بالاتر از نوع معمولی و سبز خود بوده و پیش بینی می شود که این محصول در سنوات آینده با توجه به استقبال جهانی، شاهد رشد تولید آن در منطقه باشیم.

 

خبرنگار: محمدرضا نوروزی

استفاده از این خبر فقط با ذکر منبع «تنکا نیوز» مجاز است.

 

·  
 

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید